#GuanyemSAB

#SumatAlPacte

XARRADA amb el Secretari Autonòmic d’Igualtat.

El Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista conté 293 mesures, 21 objectius i 5 línies estratègiques per acabar amb la violència contra les dones. El van signar tots els partits polítics, sindicats, patronals, entitats socials i de dones.

El pacte es un compromís entre totes les parts per visibilitzar este conficte polític i social. Conflicte que ja ha causat la mort de més de 40 dones a Espanya enguany.

Més de 4.000 persones s’han adherit de forma individual al pacte, adquirint compromisos propis per evitar les violències masclistes. GuanyemSAB també s’ha adherit. Tu també ho pots fer a sumatalpacte.com

Treballar per fer de SAB un lloc segur i lliure per a les dones, sense violències i amb polítiques públiques igualitàries i amb perspectiva de gènere

Signant aquest pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en aquesta lluita. Et proposem algunes accions i t’animem a aportar idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Per a explicar-nos com s’ha gestat el Pacte i totes les seues implicacions i mesures farem una XARRADA. Intervendrá el Secretari Autonòmic d’Igualtat, Alberto Ibáñez. Será a les 19 hores del dia 24 de novembre al local de Guanyem SAB (c/Túria, 13).

Vos esperem a totes i a tots.

One comment

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.