#SumatAlPacte

XARRADA amb el Secretari Autonòmic d’Igualtat.

El Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista conté 293 mesures, 21 objectius i 5 línies estratègiques per acabar amb la violència contra les dones. El van signar tots els partits polítics, sindicats, patronals, entitats socials i de dones.

El pacte es un compromís entre totes les parts per visibilitzar este conficte polític i social. Conflicte que ja ha causat la mort de més de 40 dones a Espanya enguany.

Més de 4.000 persones s’han adherit de forma individual al pacte, adquirint compromisos propis per evitar les violències masclistes. GuanyemSAB també s’ha adherit. Tu també ho pots fer a sumatalpacte.com

Treballar per fer de SAB un lloc segur i lliure per a les dones, sense violències i amb polítiques públiques igualitàries i amb perspectiva de gènere

Signant aquest pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en aquesta lluita. Et proposem algunes accions i t’animem a aportar idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Per a explicar-nos com s’ha gestat el Pacte i totes les seues implicacions i mesures farem una XARRADA. Intervendrá el Secretari Autonòmic d’Igualtat, Alberto Ibáñez. Será a les 19 hores del dia 24 de novembre al local de Guanyem SAB (c/Túria, 13).

Vos esperem a totes i a tots.

Muchas gracias por compartir
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.