#GuanyemSAB

Demà 9 d’Octubre al nostre poble!

cartel_9_octubre_2015Actes previstos al poble i la plaça del ajuntament (Organitzen associació cultural @teneo i Ajuntament de SAB)

Al matí: cercavila amb dolçaina i tabalet, Rondalla (Ateneu Bétera), joc de pilota, etc.; a migdia paella (organitzada per GuanyemSAB -apunta’t-), i a la vesprada: concursos i jocs infantils i castell de focs. ​

9 octubre GuanyemSAB

El Nou d´Octubre, dia festiu, commemorem l’entrada del Rei Jaume I a la ciutat de València l’any 1.238. Aquesta data es pot considerar com el naixement del poble valencià amb personalitat pròpia, i l’inici del nostre autogovern amb la fundació del Regne de València. És per açò que es tracta també d’una festivitat de reivindicació del municipalisme valencià.

Des de GuanyemSAB hem volgut sumar-nos a aquesta celebració i organitzarem una paella al migdia, al recinte del camp de bàsquet (darrere del mercat municipal), a la qual estem convidats tots els veïns que vulguen acudir prèvia comunicació via correu electrònic (info@guanyemsab.org) o mitjançant comunicació a qualsevol dels nostres regidors.

​A més, ​enguany en el nostre poble estan previstes diferents activitats organitzades per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Associació cultural @teneoSAB que se celebraran en la plaça de l’Ajuntament. Al matí: cercavila amb dolçaina i tabalet, Rondalla (Ateneu Bétera), joc de pilota, etc.; i a la vesprada: concursos i jocs infantils. ​

Gaudeix d’aquest dia festiu i reivindicatiu.​

4 comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.