#GuanyemSAB

Ja estem en Falles

Des d’aquesta passada nit ja estan plantades les quatre falles de les quatre comissions que té el nostre poble. Benvingudes siguen, especialment en aquest any en què esta festa popular ha estat declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat

A més, es «planten» més falles, en col·legis, escoles bressol, fins i tot en domicilis particulars, amb els nostres fills i amics. És una festa d’amistat, per passar-ho bé amb els amics i coneguts.

És per això que des GuanyemSAB-Plataforma-Compromís ens hem volgut sumar a la festa, aportant el nostre granet de sorra en forma de falla.

La podeu veure a l’aparador del nostre local, al carrer Túria nº 13. I com és de rebut en una falla que es precie, no falta la crítica, en aquest cas, autocrítica. El lema és «SOM ELS CULPABLES DE TOT !!!», i l’hem fet entre totes i tots, com toca.

Vos convidem a veure-la. Passeu pel local. Segur que eixiu amb un somriure després de llegir els cartells de la falla.

Esperem que gaudiu de la festa de Falles, en un entorn reduït com és el nostre poble de Sant Antoni de Benaixeve, amb tranquil·litat, sense aclaparaments, sense problemes d’aparcament, però amb quatre comissions que es «curren» la festa tot l’any.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.