#GuanyemSAB

1 mayo: Así no salimos de la crisis, ahora un cambio real.

2045841-Fes_click_per_accedir-hi1 mayo: Así no salimos de la crisis, ahora un cambio real.

En estos momento los trabajadores quieren hacer oir su voz.

Manifestación: 12 h. Plaza San Agustín.

1maig2015-cartellIntersindical Valenciana aposta per una ocupació estable i de qualitat

El Sindicat crida a un canvi real per millorar les condicions de vida de les treballadores i treballadors.

Intersindical Valenciana convoca manifestacions aquest Primer de Maig sota el lema “Ara, un canvi real”. Per al Sindicat, calen altres polítiques que milloren les condicions de vida i laborals de les treballadores i treballadors i de la majoria de la població.

Intersindical Valenciana considera que la situació social, laboral i econòmica està deteriorant les condicions laborals de les treballadores i treballadors amb un major precarització i temporalitat i reduccións salarials; empobrint la majoria de la societat; deixant sense drets i prestacions socials al conjunt de la població; augmentat les desigualtats socials; forçant la gent jove a l’exili econòmic; o aprofundint les desigualtats entre dones i homes en el món del treball i en tots els àmbits socials. Tot açò, és conseqüència de les polítiques d’austeritat que han practicant els governs espanyol i valencià als darrers anys. Unes polítiques dictades pels organismes internacionals i aplicades per Rajoy i Fabra sense pietat.

En aquest context, Intersindical Valenciana aposta per: una mobilització continuada i sostinguda en el temps; per la creació d’espais unitaris amples, diversos i plurals, com les Marxes de la Dignitat, i el treball, des de la base, de manera horitzontal, als centres laborals, barris i pobles per oposar-nos-hi. Per tot açò, crida a la participació en les manifestacions del Primer de Maig.

Intersindical Valenciana reivindica aquest Primer de Maig unes polítiques que: generen ocupació estable i de qualitat; implanten una renda bàsica; milloren els salaris, augmenten les pretacions per desocupació i el Salari Mínim Interprofessional; recuperen drets i prestacions socials; deroguen la reforma laboral i de les pensions; potencien els serveis públics; regeneren democràticament la vida sindical; aposten per la negociació col·lectiva; superen les desigualtats entre dones i homes en el món del treball i avancen cap l’establiment d’un marc valencià de relacions laborals.

Intersindical Valenciana convoca les següents manifestacions al País Valencià:

Manifestacio: València, Pl. Sant Agustí 12:00h

Muchas gracias por compartir
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.