#GuanyemSAB

Comunicat de Compromís front al 8 de Març

Comunicat rebut des de Compromís.

«Benvolgudes companyes i benvolguts companys:

Com ja sabreu, enguany el dia 8 de març, a més de la tradicional manifestació, pretèn ser un dia en el qual es visibilitze la tasca de les dones durant el seu dia a dia i com d’importants són per al funcionament de la nostra societat.

És per això que des de diversos sindicats s’han convocat aturades de dos hores o vaga durant tot el dia. Des de Comprromís ens unim a la vaga feminista durant tot el dia (trobareu mes informació en el document adjunt).»

«Què és una vaga feminista?

Una vaga feminista consisteix en una vaga en la qual totes les dones del món (té caràcter internacional) deixen de fer les seues tasques del dia a dia, siguen a casa, a la feina o al carrer, mentre que els homes han de continuar als seus llocs de treball i amb les tasques domèstiques, cobrint la feina que en un dia sense vaga farien les dones.

És a dir, es tracta d’una vaga enfocada a evidenciar que sense les dones el món es pararia deixant de fer cures, de treballar, de consumir i aturant les escoles, instituts i universitats.

Hi haurà manifestació?

Si, a més de la vaga convocada per a tot el dia hi ha convocada una manifestació a les 18h que té eixida des del Parterre de València.»

Salut i ens veiem a la vaga!

Enlace: Compromís dóna suport a la vaga feminista del 8 de març

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.